Digitale inkomensverklaring live

Geplaatst op

Woningzoekenden in de regio Utrecht kunnen hun inkomens- en persoonsgegevens nu via een directe koppeling met MijnOverheid delen met WoningNet. Je gegevens delen was nog nooit zo makkelijk en veilig. Ook het inschrijfproces van WoningNet is vernieuwd.

 

Verbeteringen
Je inkomensgegevens delen via de koppeling kon al. Met de vernieuwde koppeling kan WoningNet nu ook je persoonsgegevens controleren via MijnOverheid. Dit maakt het zoeken naar een woning nog makkelijker, het voorkomt fraude en het verhuurproces wordt nog efficiënter.

 

Niet verplicht
We snappen dat niet iedereen handig is met computers. Daarom blijft het mogelijk om je gegevens op een andere manier te delen.

 

Wil je weten hoe het werkt?
Kijk dan gauw op de website van WoningNet: DᾹK regio Utrecht. Hier vind je bijvoorbeeld korte instructievideo’s. 

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Betaal NIET voor een cursus om snel een woning te krijgen!

Graag waarschuwen wij voor de organisatie 'De Stap naar Huren'. Deze organisatie belooft een snellere weg naar een sociale huurwoning via hun cursus die zij aanbieden voor € 1.500,-. Dit is oplichting. Je krijgt NIET eerder een woning als je deze cursus doet. Trap hier niet in!
Lees meer

Nieuwbouw op plek flat Weegschaal Bilthoven

De flat aan de Weegschaal in Bilthoven die bijna 2 jaar geleden zwaar beschadigd raakte door een gasexplosie, wordt vervangen door nieuwbouw. Na uitgebreid onderzoek naar de meest geschikte aanpak voor deze locatie, hebben we besloten om een nieuw appartementengebouw te realiseren. Dit biedt ook de mogelijkheid om 8 extra woningen op deze plek toe te voegen. Belangrijk in deze tijd van woningnood.
Lees meer