De Vogelwijk is een naoorlogse vernieuwingswijk. Het braakliggende terrein tussen de Gruttolaan, Kievitlaan, Reigerlaan, Noordweg, Griffensteijnselaan en Koppelweg is fase 3 van de Vogelwijk. In deze laatste fase worden in totaal 40 eengezinswoningen koop en vrije sector huur en 14 koopappartementen gebouwd. Op dit moment worden de plannen voor fase 3b uitgewerkt.

Voorlopige planning

Maandag 17 april 2023 startte de herinrichting van de Gruttolaan. Dit doen we vooruitlopend op het project Vederhof waar Kelderman 40 woningen gaat bouwen. Het ontwerp voor de openbare ruimte kwam tot stand in samenwerking met de Gemeente Zeist. Zij worden eigenaar van het openbaar gebied.

Meer informatie en contact

Herinrichting openbare ruimte
Aannemingsbedrijf Roel van Laar BV voert de werkzaamheden uit. Neem met vragen contact op met:

Koopwoningen fase 3a
Kijk op de website van Kelderman voor meer informatie en de contactgegevens.

Vrije sector huurwoningen fase 3a
Woongroen gaat op deze plek 24 vrije sector eengezinswoningen verhuren. Dit zijn 3-kamerwoningen met twee slaapkamers en een woonkamer met keuken. De totale woonoppervlakte is circa 73 m2. De toewijzing van de woningen start naar verwachting vanaf medio 2024. De oplevering van deze woningen zal na de zomer van 2024 zijn, waarschijnlijk in oktober 2024.

Meld je aan als geïnteresseerde voor de nieuw te bouwen vrije sector huurwoningen. Als je je als geïnteresseerde hebt aangemeld, ontvang je te zijner tijd meer informatie.

Interesse vrije sector huurwoningen Vogelwijk fase 3a

Sociale huurappartementen (fase 3b)
Deze ontwikkelt Woongroen voor eigen portefeuille. Voor de exploitatie zijn wij in overleg met een zorginstelling. De komende periode worden de plannen uitgewerkt. Zodra wij meer weten over de uiteindelijke invulling en uitvoering, vullen wij de informatie op deze pagina aan.