Word jij onze digitale maestro? Als functioneel beheerder bij Woongroen ben jij de sleutel tot het soepel draaien van onze informatiesystemen. Heb je een passie voor informatisering en automatisering? Mooi! Jouw toekomstige collega’s hebben dit ook.

In deze rol ben je primair verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van de informatiesystemen (applicaties) binnen onze organisatie. Je identificeert en analyseert de informatiebehoeften. Vervolgens vertaal je deze naar functionaliteit, zodat gebruikers er goed mee uit de voeten kunnen en onze huurders optimaal kunnen bedienen.

Klantgerichtheid is een waarde die goed bij jou past. Aan collega’s, de interne klant in dit geval, verleen je ondersteuning bij het gebruik van informatiesystemen. Ook stimuleer je ze om het maximale uit de applicaties te halen. Je toetst continu de mogelijkheden van de verschillende systemen aan de wensen van de gebruikers. En bij het zorgen voor maximaal gebruik van de applicaties is samenwerking – ook een belangrijke kernwaarde van Woongroen - met de leveranciers van belang.

 

Jouw kennis breng je over aan key-users, waar je het aanspreekpunt voor bent. Het opstellen van documentatie van zowel (gebruikers)handleidingen als inrichtingsdocumenten hoort daar bij. Het waarborgen van continuïteit heeft in belangrijke mate ook jouw aandacht. Je volgt de voortgang, koppelt terug aan de betreffende collega’s en rapporteert over incidenten en/of andere geleverde diensten. Vanwege jouw scherpe oog kom je geregeld met initiatieven voor verbetering die de organisatie weer een stap verder brengen.

 

Als we kijken naar systeem- en netwerkbeheer liggen er taken rondom het bewaken van de performance en beveiliging van de systemen en digitale data/informatie, het bewaken van het systeemonderhoud en uitvoeren van updates en actie nemen bij eventuele storingen. En tenslotte het vervullen van een adviserende rol over serviceovereenkomsten/leveranciers voor hard- en software.

Wat breng je mee?

We zijn op zoek naar kandidaten die op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op het gebied van beheer in de cloud, aangezien dat dé ontwikkeling zal zijn de komende jaren. Ook vinden we bekendheid met de interne bedrijfsprocessen van woningcorporaties en in het bijzonder het proces ‘dagelijks onderhoud’ prettig. Daarnaast zien wij graag kennis en ervaring in projectmanagement/verandermanagement en het is een pre als je ervaring hebt met de applicaties in de sector van woningcorporaties, specifiek met ons ERP Tobias AX2009

 

Deze functie vraagt werk- en denkniveau op minimaal MBO niveau richting bedrijfskunde, informatica of soortgelijk. Ook herkenning in de volgende eigenschappen is van belang: communicatief vaardig, goed kunnen plannen en organiseren, oog voor details, besluitvaardig en een groot probleemoplossend vermogen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je initiatiefrijk bent.

Wat krijg je?

In ruil voor het delen van jouw talent bieden we je het volgende (op basis van 36 uur per week):

 • De functie kent een salarisschaal, schaal H, die loopt van € 3.748,- tot € 4.727,-.

 • We bieden je in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd aan met het uitzicht op onbepaald.

 • Je krijgt 189,8 vakantie uren en de mogelijkheid om vakantie uren bij te kopen voor een goede werk-privébalans.

 • Jaarlijks een geluksdag om extra op te nemen om datgene te doen wat je gelukkig maakt.

 • Een eindejaarsuitkering van 2,5%.

 • De mogelijkheid om, in overleg, zowel thuis als op een van onze twee kantoren te werken. Ook faciliteren we in jouw thuiswerkplek om deze ergonomisch in te richten. Zo heb je een thuiswerkbudget t.w.v. €600,-.

 • Je mag gebruik maken van een surface/laptop die je ook, indien van toepassing, kunt gebruiken voor het thuiswerken. Je ontvangt een telefoon van de zaak die je conform fair use policy ook privé kunt gebruiken.

 • We vinden ontwikkeling belangrijk. Er zijn functiegerichte en organisatie brede opleidingen en je krijgt een persoonlijk opleidingsbudget t.w.v. maximaal €900,- per jaar om in te zetten voor scholing voor je loopbaan of jouw persoonlijke ontwikkeling.

 • Je krijgt een persoonlijk FITTR budget dat je kunt besteden aan zaken die bijdragen aan jouw mentale en fysieke welzijn. Zo zijn er maandelijkse stoelmassages op kantoor.

 • We hebben een actieve personeelsvereniging. In december kan je meedoen aan het welbekende Sinterklaasdobbelspel, lachen gegarandeerd.

 • Je krijgt er ongeveer 110 collega’s bij. Hard werken en hard lachen gaan hier hand in hand.

 • Dat is nog niet alles. Zo kennen we een cafetariamodel, waarbij je je eigen arbeidsvoorwaarden kan kiezen. Wil je een overzicht van alle arbeidsvoorwaarden? Bekijk de CAO Woondiensten.

Natuurlijk is jouw sollicitatie van harte welkom!

Mail jouw CV en motivatie naar werkenbij@woongroen.nl. Met vragen over deze vacature mag je natuurlijk ook contact opnemen.