De Bilt en Zeist | 36 uur | Schaal H

We zijn op zoek naar een technisch beheerder die talent heeft voor het voorbereiden en aanbesteden van planmatige onderhoudswerkzaamheden en dat op een zelfstandige manier vormgeeft. De toetsing op marktconformiteit is daar een onderdeel van. Belangrijk is ook dat het budget in de gaten wordt gehouden. Het uitvoeren van garantiewerkzaamheden valt ook binnen deze functie.

Als technisch beheerder heb je intern contact met verschillende afdelingen en collega’s gericht op het afstemmen, geven en verstrekken van informatie. De externe contacten zijn voornamelijk met (vertegenwoordigers van) bewoners, aannemers, installateurs en adviseurs. Grotendeels gericht op informatie-uitwisseling en projectrealisatie.

In deze functie is het belangrijk dat je zelf initiatief neemt en projectmatig aan de slag gaat. Het  goed in de gaten houden van marktbewegingen is ook van belang. Daarnaast denk je mee en participeer je in de samenwerking met partners.

Wat breng je mee?

Wij zien graag dat je stevige kennis/ervaring hebt op gebied van bouwkunde, installatietechniek en bouwtechnische wet- en regelgeving op het gebied van vastgoed. Je hebt ervaring in de woningbouw en ervaring in de woningcorporatie is een pre. Deze functie vraagt een grote mate van zelfstandigheid, volhardendheid en goed kunnen plannen en organiseren. En een probleemoplossend vermogen om problemen te identificeren en op te lossen. Deze competenties zijn van belang om in deze functie goed uit de voeten te kunnen.

Daarnaast vinden we binnen Woongroen prettig samenwerken belangrijk en een bepaalde mate van verandervermogen om mee te bewegen en in te spelen op de ontwikkelingen die continu voorbij komen.

Wat krijg je?

In ruil voor het delen van jouw talent bieden we je het volgende (op basis van 36 uur per week):

 • De functie kent een salarisschaal, schaal H, die loopt van € 3.748,- tot € 4.727,-.

 • We bieden je in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd aan met het uitzicht op onbepaald.

 • Je krijgt 189,8 vakantie uren en de mogelijkheid om vakantie uren bij te kopen voor een goede werk-privébalans.

 • Jaarlijks een geluksdag om extra op te nemen om datgene te doen wat je gelukkig maakt.

 • Een eindejaarsuitkering van 2,5%.

 • De mogelijkheid om, in overleg, zowel thuis als op een van onze twee kantoren te werken. Ook faciliteren we in jouw thuiswerkplek om deze ergonomisch in te richten. Zo heb je een thuiswerkbudget t.w.v. €600,-.

 • Je mag gebruik maken van een surface/laptop die je ook, indien van toepassing, kunt gebruiken voor het thuiswerken. Je ontvangt een telefoon van de zaak die je conform fair use policy ook privé kunt gebruiken.

 • We vinden ontwikkeling belangrijk. Er zijn functiegerichte en organisatie brede opleidingen en je krijgt een persoonlijk opleidingsbudget t.w.v. maximaal €900,- per jaar om in te zetten voor scholing voor je loopbaan of jouw persoonlijke ontwikkeling.

 • Je krijgt een persoonlijk FITTR budget dat je kunt besteden aan zaken die bijdragen aan jouw mentale en fysieke welzijn. Zo zijn er maandelijkse stoelmassages op kantoor.

 • We hebben een actieve personeelsvereniging. In december kan je meedoen aan het welbekende Sinterklaasdobbelspel, lachen gegarandeerd.

 • Je krijgt er ongeveer 110 collega’s bij. Hard werken en hard lachen gaan hier hand in hand.

 • Dat is nog niet alles. Zo kennen we een cafetariamodel, waarbij je je eigen arbeidsvoorwaarden kan kiezen. Wil je een overzicht van alle arbeidsvoorwaarden? Bekijk de CAO Woondiensten.

Natuurlijk is jouw sollicitatie van harte welkom!

Mail jouw CV en motivatie naar werkenbij@woongroen.nl. Met vragen over deze vacature mag je natuurlijk ook contact opnemen.