Geldfit

Neem eens een kijkje op www.geldfit.nl. Via deze website kun je gratis en anoniem advies vragen.


De gemeente

De Regionale Sociale Dienst (RSD) voert voor de gemeenten De Bilt en Zeist de meeste regelingen voor inkomensondersteuning uit. Je kunt voor advies en ondersteuning terecht bij de afdeling Schuldhulpverlening van de RSD. Bel naar (030) 692 95 00 of mail naar schuldhulp@rsdkrh.nl. Zij staan iedere werkdag tussen 8.00 – 17.00 uur voor je klaar.

Sociaal Raadslieden helpt je gratis met een inkomenscheck. Hierbij bekijken ze voor welke (landelijke) toeslagen en welke (lokale) minimaregelingen je in aanmerking komt. Als inwoner van de gemeente De Bilt of Zeist kun je naar het inloopspreekuur voor allerlei financiële vragen.

Verschillende organisaties in de gemeenten De Bilt en Zeist helpen je gratis bij vragen of zorgen op verschillende gebieden. Kijk op de website van de gemeente De Bilt of de website van de gemeente Zeist voor een overzicht en de contactgegevens.

Onderneem snel actie bij betalingsproblemen

Wacht niet af tot je herinneringen of aanmaningen ontvangt, maar onderneem gelijk actie. Door zelf contact op te nemen, kun je boetes en grotere geldproblemen voorkomen. Bel of stuur een mail naar de betreffende organisatie. Gebruik daarbij eventueel een voorbeeldbrief van het Nibud. Kijk voor meer tips en informatie op de website van het Nibud.

Betalingsregeling voor jouw huurbetaling
Heb je om welke reden dan ook een probleem met het betalen van de huur? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij helpen je graag met het zoeken naar een oplossing.

Lees ook