Betaal NIET voor een cursus om snel een woning te krijgen!

Geplaatst op

Graag waarschuwen wij voor de organisatie 'De Stap naar Huren'. Deze organisatie belooft een snellere weg naar een sociale huurwoning via hun cursus die zij aanbieden voor € 1.500,-.

Dit is oplichting. Je krijgt NIET eerder een woning als je deze cursus doet. Trap hier niet in!

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Digitale inkomensverklaring live

Woningzoekenden in de regio Utrecht kunnen hun inkomens- en persoonsgegevens nu via een directe koppeling met MijnOverheid delen met WoningNet. Je gegevens delen was nog nooit zo makkelijk en veilig. Ook het inschrijfproces van WoningNet is vernieuwd.
Lees meer

Nieuwbouw op plek flat Weegschaal Bilthoven

De flat aan de Weegschaal in Bilthoven die bijna 2 jaar geleden zwaar beschadigd raakte door een gasexplosie, wordt vervangen door nieuwbouw. Na uitgebreid onderzoek naar de meest geschikte aanpak voor deze locatie, hebben we besloten om een nieuw appartementengebouw te realiseren. Dit biedt ook de mogelijkheid om 8 extra woningen op deze plek toe te voegen. Belangrijk in deze tijd van woningnood.
Lees meer

Groene Buurtbon: gratis geld voor groen

Groen is gezellig, gezond en rustgevend. Daarom helpt de Groene Buurtbon mensen in de provincie Utrecht bij het vergroenen van hun buurt. Wil jij ook meer planten en bloemen in jouw buurt? Je kunt vanaf nu een Groene Buurtbon van € 500,- of €1.000,- aanvragen. Met dit geld kunnen jij en je buren samen een project doen waarmee je jouw buurt groener maakt.
Lees meer